День собаки. Ці хаскі борються за звання найдивнішої породи собак

 

Хаскі. (Фото: wprost.pl)
Хаскі. (Фото: wprost.pl)

Що б ми без них робили! Вони покращують настрій, стають більш вірними, ніж багато людей, і позитивно впливають на ваше здоров’я. 1 липня свій день святкують собаки. З цієї нагоди ми підібрали фотографії хаскі, які змусять вас посміхнутися. Крім багатьох якостей, у цих тварин є одна особливість - вони багато працюють, щоб називатися найдивнішими собаками. Подивіться самі!

День собаки відзначають у Польщі з 2007 року. Свято тоді заснувала редакція журналу «Wiedza Pies» спільно з користувачами порталу pies.pl. У цей день, окрім вшанування найкращого друга людини, різноманітні організації також нагадують про безпритульних та малозабезпечених собак.


Багато досліджень показують, що компанія собак може впливати на здоров'я людини: собака знижує нервове напруження людини і підвищує стійкість до стресу. Однак доготерапія часто використовується для лікування депресії. Собаки також покращують імунну систему людини, і багато людей вважають, що домашня тварина допомагає полегшити ревматизм. Прогулянки з попутником можуть допомогти вам спалити багато калорій і скинути зайву вагу.

Джерело

Коментарі

Популярні публікації