Втручання Pet Patrol Рибник - Хаскі забрали у своїх господарів

 Pet Patrol Рибник отримав повідомлення про собаку хаскі, яка нібито перебувала в трагічних умовах на одній із територій у Червонці-Лещині. Волонтери провели втручання, яке підтвердило отриману інформацію. Поліцейські прибули на місце і за допомогою правоохоронців забрали тварину від господарів.

У неділю (3 грудня 2023 р.) волонтери Pet Patrol Rybnik провели інтервенцію в Червонці-Лещині. На одній з ділянок повідомили про собаку хаскі, яку утримували в жахливих умовах. Тварина була прив’язана на короткому важкому ланцюгу, без належного укриття. Розплідник собаки був старий, пошкоджений і не мав ізоляції. Згідно з обліковим записом Pet Patrol у Facebook, попередній власник собаки приніс йому спати старий килим у присутності людей з організації. Тварині навіть не надали доступу до прісної води – волонтери виявили миску із замерзлою брудною рідиною, схожою на воду.

Активісти Pet Patrol Rybnik не змогли залишитися байдужими до долі нині 13-річної собаки – хаскі забрали від попереднього власника. Втручанню сприяли працівники поліції. Коментатори цієї справи у Facebook не приховують свого обурення, а також висловлюють слова підтримки активістам Рибника.

Собаці надали належний догляд та притулок. Тепер він зможе провести осінь свого життя в гідних умовах. Проте «Зоопатруль Рибник» звертається за підтримкою: потрібні їжа, ліжко і, насамперед, фінансові ресурси для покриття ветеринарних витрат. Завдяки допомозі мешканців організація може працювати та надавати допомогу тим, хто не може її попросити сам.

Джерело 

Коментарі

Популярні публікації