Він таємно записав, що пес робив біля вікна. Понад 20 мільйонів переглядів! «Я починаю вірити в реінкарнацію»

 

Собака танцює біля вікна. (Фото: swiatzwierzat.pl)
Собака танцює біля вікна. (Фото: swiatzwierzat.pl)

Домашні тварини готові на все, коли справа стосується їх улюблених ласощів. Іноді, однак, нам не потрібно підкуповувати маленьких домашніх тварин чимось, щоб показати нам їхнє знання команд або інші витончені таланти. Пес на прізвисько Акіра прославився в мережі завдяки хітовому запису, який неодмінно порадує глядачів "Танців з зірками". Відео вже набрало понад 20 мільйонів переглядів!

Вони записали собаку з укриття. Тварина отримала позитивні настрої

Браян Гарсіа Діас є власником аляскинської собаки Клі Кай, яку часто називають «мініатюрними хаскі». Назва klee kai походить з мови інуїтів, де це означає маленька собака, і залежно від різновиду собаки цього різновиду мають середній або малий розмір.

Улюбленця чоловіка звуть Акіра, і він любить демонструвати свої танцювальні здібності перед камерою. Ви, напевно, думаєте, що собаки не можуть танцювати або відчувати ритм, але ми запевняємо вас, що ця конкретна собака може розгойдати навіть найжорсткіших.

Ця собака засоромила б будь-кого на танцполі

У записаній сцені видно момент, коли Акіра "танцює", дивлячись у вікно. Собака встає на задні лапи і починає трясти стегнами, граціозно рухаючись. Надзвичайне видовище доповнює музика. Акіра впоралася краще за багатьох танцюристів. Пес просто чудовий у тому, що він робить, і, звичайно, сподівається, що його зусилля будуть винагороджені ласощами.

У коментарях під відео лунали голоси людей, які звинувачували господаря у знущанні над твариною. Вони стверджують, що танцювальні процедури тварини можуть бути результатом суворих тренувань. Однак варто враховувати той факт, що в цьому випадку вихованець, швидше за все, намагається розгледіти більше деталей в ландшафті зовні. Інтернет-користувачі зізнаються, що хоча як власники домашніх тварин вони часто стикалися з подібним видовищем зі своїми улюбленцями, їм важко відірвати погляд від Акіри.

Тому я вірю в реінкарнацію! Це була танцівниця в минулому житті, – коментує один із глядачів під відео.

Мій пес теж так робить, і жодні двері чи вікна не завадять йому вибігти з дому! – каже інший інтернет-користувач.

Навіть собака танцює краще за мене! – скаржиться інша людина.

Чи можуть собаки нас наслідувати?

Протягом століть одомашнені домашні тварини виробили механізми та принципи функціонування, які дозволяють їм зміцнювати зв’язки з людиною, що, у свою чергу, дозволило їм зміцнити свої позиції у світі, що постійно змінюється. Чому ж вони займають таке особливе місце в нашому житті? Усе завдяки чудовій спостережливості та проникливості.

Еволюція собаки триває безперервно, а тим часом вчені з британського Інституту Френсіса Кріка, Віденського та Оксфордського університетів у співпраці з міжнародною групою археологів визначили, що спільна історія людей і собак триває вже понад 11 000 років. Крім того, дослідження довели, що тварини насправді стають схожими на своїх господарів не лише з точки зору розпорядку дня, інтересів чи реакції на сприйняті подразники. Також виявилося, що вони все більше схожі на людей, ніж на своїх диких родичів – вовків.

Зростаюча схожість з людиною проявляється, наприклад, в анатомічних змінах будови м’язів обличчя. Спостерігаючи за оточуючими людьми, тварини імітують обрану поведінку та вираз обличчя людини, а потім використовують отримані знання у зручний час. Завдяки набутій здатності піднімати гофруючі м'язи, собаки освоїли т.зв маслянисті очі, тому що вони знають, що коли вони дивляться на нас напруженими, навіть гіпнотичними очима, ми не можемо протистояти їм.

Джерело

Коментарі

Популярні публікації