Пара усиновила цуценя хаскі. Коли пес підріс, то виявився вовком

Прийомне цуценя хаскі виявилося сірим вовком. (Фото: eska.pl)
Прийомне цуценя хаскі виявилося сірим вовком. (Фото: eska.pl)

Деякий час тому пара тіктокерів усиновила цуценя. Тоді вона переконалася, що це чистокровний сибірський хаскі. Проте з часом у них почали виникати сумніви. Зростаюча тварина зовсім не нагадувала собаку цієї породи. Вони запідозрили, що Балто може бути змішаною породою, тому вирішили провести тести ДНК. Результати тесту вразили.

Прийомне цуценя хаскі виявилося сірим вовком

Пара тіктокерів поділилася зі своїми підписниками відео, на якому показано трансформацію їх усиновленого цуценя Балто за кілька місяців після приєднання до їхньої родини. Під час усиновлення подружжя переконалося, що тварина – чистокровна сибірська хаскі. Однак з часом вони почали підозрювати, що він представник іншої раси або змішаної породи. Тоді вони вирішили перевірити, чи правильні їхні припущення. Допомогти в цьому мала експертиза ДНК. Результат, який вони отримали, був неймовірним.


Проведені генетичні тести показали, що у Балто лише 14,8 відсотка. схожість з породою сибірський хаскі. Дослідження показало, що тварина має характерні риси аляскинського маламута, німецької вівчарки та самоїда. Однак найбільше здивувала домінантна риса. Балто 39 відсотків виявився сірим вовком. Подружжя не збиралося розлучатися зі своїм вихованцем і вирішило виховувати його як звичайного вихованця. Цей трюк їм вдався, тому що Балто пристосувався до домашнього життя. Також не має проблем у контактах з іншими собаками.

Ви були свідком події у вашому районі? Чи, можливо, ви хочете повідомити про складну ситуацію у вашому місті? Чекаємо на фото, відео та гарячі новини! Напишіть нам!

Джерело 

Коментарі

Популярні публікації